Cursus PONY POWER

PONY POWER VOOR KIDS

Dé sociale vaardigheidstraining voor kinderen mét pony’s.

WAT IS PONY POWER VOOR KIDS?

Pony Power voor kids (PPVK) is een concept dat ontwikkeld is door Jolijn Grooten en Evelien Mustert van Groots & Puur met paarden. Zij zijn de grondleggers van de training PPVK. Dit concept wordt inmiddels uitgerold door heel Nederland en is zeer succesvol. Deze training wordt alleen gegeven door gecertificeerde PPVK coaches.

In de training besteden we aandacht aan de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Kinderen kunnen soms best een beetje steun gebruiken bij hun ontwikkeling, dat is precies wat deze cursus biedt.

HOE ZIET DE CURSUS ERUIT?

De cursus bestaat uit 5 lessen en een terugkomdag. In de cursus behandelen we elke les een onderwerp volgens het principe: Doen- Ervaren – Leren. De onderwerpen die aan bod komen, zijn het kennismaken, communicatie, grenzen stellen, samenwerken en balans. De kinderen ontvangen een werkboek bij de cursus, elke les wordt hier aandacht aan besteed. Thuis kan samen met de ouders verder gewerkt worden met het werkboek.In de lessen gaan we vooral lekker naar buiten en aan de slag met de kinderen en de pony’s. De cursus kost €275,00. De cursus wordt gegeven op het prachtige eventing terrein van de Heumstede in Hernen.

Geplande cursus 2023:
Start cursus: zaterdag 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei, 3 juni, 2 september 14.00-16.00 uur,


Locatie: Diepestraat 1 in Hernen

Aanmelden kan via het contactformulier, email of app.
Heeft u vragen? Stel ze gerust via info@kid-sense.nl

Edit